• 中国在职研究生网 > > 正文

    2020年同等学力申硕考试英语语法练习指导

    2020-07-01 14:25       来源:中国在职研究生网    http://www.allenme.com

    同等学力申硕考试中,英语考试部分很重要,考生要多加强此方面的练习。以下是为大家整理的2020年英语语法练习题,大家可作为参考练习,考生也不能在复习上掉以轻心哦。

    1、It was not until the accident happened ______.

    A.when I became aware of my foolishness

    B.when my foolishness became obvious

    C.that did I realize my own folly

    D.that I became aware of my own foolishness

    2、It was not she ______ was appointed.

    A.of whom   B.whom   C.for that   D.that

    3、It is because she is too inexperienced ______ she does not know how to deal with the embarrassing situation.

    A.so   B.so that   C.that   D.that is why

    4、It was the training that he had as a young man ______ made him such a good engineer.

    A.that   B.so that   C.so   D.which

    5、It is during his spare time ______ John has been studying French.

    A.when   B.that   C.which   D.what

    6、I have ______ at all to write to you.

    A.not time   B.any time   C.only time   D.no time

    7、I'd like a cup of te a Would you ______?

    A.like the kind   B.think the same   C.like such   D.like the same

    8、Since the first space mission, many communication satellites ______.

    A.was launched   B.are launched

    C.have been launched   D.had been launched

    9、By the time the applicant makes up his mind, the offer ______.

    A.will cancel   B.will have been cancelled

    C.will be canceling   D.is can celled

    10、"The opening ceremony has already started." "Look! The flag is ______ now."

    A.risen   B.being raised   C.being rose   D.raising

    参考答案:

    1、D 2、D 3、C 4、A 5、B

    6、D 7、D 8、C 9、B 10、B


    在职读研实用信息
    版权声明
        凡本站稿件类型为“原创”的所有文字、图片和音视频等稿件,均为启文教育网版权所有,未经本站协议授权,任何媒体、网站及个人均不得转载或以其它方式发表,违者必究。如需转载,请注明出处。
    相关资讯文章
    热点推荐简章
    推荐阅读
    网友阅读
    热门招生专业

    中国在职研究生网请您关注

    • 微信公众号
      微信公众号
    • 微博关注
      微博关注
    365体育备用官网 韩剧城市猎人小说 | 2010完结修真小说 | 关于魔兽同人的小说 | 小说最热 | 完结都市变身小说 | 机甲类完本小说 | 中华一番极漫画| 主角是神的动漫小说 | 猫咪社区| 女追男言情小说 | 暴雨中她们没走完回家的路| 什么爱情小说最感人 | 玄幻奇幻小说 | 后宫小说排行榜 | 我的美女校花们小说 | 斗气小说全本排行榜 | 小说穿越 | 穿越小说里的诗 | java小说阅读器 | 已出版的耽美小说 | 杂志小说 | 言情小说男名 | 分娩强烈阵痛小说 | 女子穿越到现代小说 | 小说《在东莞》 | wow剧情小说 | 悲剧言情小说 | 广告 小说 | 最值得看的网游小说 | 孙犁小说有什么之称 | 美少女的小说 | 想写轻小说 | 清梦无痕小说 百度 | 小说天魔 | 十八子墨小说 | 重生耽美完结小说 | 有关唐朝的小说 | 好看 足球小说 | 黑客小说下载 | 女生穿越异界小说 | 完结的无敌网游小说 |